Pikkuinen vauvamme on kohta lapsi, tyttö, taapero, kun hän alkaa kunnolla kävellä. Ensiaskeleet on jo otettu. Eiliselle kirjaan oikean kävelyn, koska askelia oli lukuisia peräkkäin ja kävely oli vakaata. Tylleröinen kuitenkin luottaa vielä toistaiseksi enemmän konttaamisen nopeuteen ja varmuuteen. Luulisin, että kehitystä tapahtuu huimasti joka päivä tästäkin eteenpäin.

Muutoksia on ilmassa muutenkin: neiti pissaa ja kakkaa päivittäin pottaan, aloitti sen syntymäpäivänään. Vaipat pysyvät toki jalassa, mutta jokaisen syönnin jälkeen istutaan potalle, ja tulosta tulee 1-3 kertaa päivässä. Ai kun tuntuu mukavalta.

Hän on edelleen aamuvirkku, mutta parina aamuna unet ovat - Luojan kiitos - venyneet sentään varttia yli kuuteen. Päiväunet vaihtelevat yhdestä kolmeen päivässä, yksillä yritetään nykyään pärjätä. Ja nukkumaan hän käy kahdeksan paikkeilla, joka kerta hyvin väsyneenä.

Hiekkalaatikko, keinu, keinuhevoset ja työntökärryt ovat suosittuja, uimahallissa on käyty vasta yhden kerran, mutta sekin tuntui olevan hauskaa. Kesällä yritetään väsätän neidille hiekkalaatikko myös mökin pihaan.

Minä jatkan kotiäitinä, ja teen hieman töitä ohessa. Ei todellakaan tee mieleni työelämään, vaikka rahaa toki saisi tulla...