Äitiyspakkaus on tullut! Kävimme hakemassa sen postista, ja laatikko näytti sisältävän paljon hyvää tavaraa. Mieheni ei ymmärtänyt ollenkaan, kun sanoin, että vaatteet pitää pestä ennen käyttöä. Hänen mielestään ne ovat puhtaita, miksi niitä siis pitäisi pestä ja siten myös kuluttaa jo etukäteen. Hyvä pointti. Yritin selittää, että vaatteissa voi olla jotain  värijäämiä tms, mutta ei mennyt läpi. Äitiyspakkaus odottaa nyt tarkempaa tutkimista ja huolintaa, kunhan jaksan taas paneutua. Aika vähällä energialla nämä päivät nyt kuluvat. Yksi toimitettava asia per päivä tuntuu hyvin riittävän.

Kävin eilen vyöhyketerapiassa unettomuuden ja närästyksen vuoksi. Tuntui kyllä helpottavan oloani, ihan oikeasti. Viime yökin sujui hyvin, nukuin kunnolla jopa kahdeksan tuntia. Eikä illalla ollut ähky olo, kuten yleensä. Kannattaa kokeilla, vaikka kallista onkin. Mun hoito maksoi 60 euroa, ja tuntui miellyttävältä.

Iso osa ajasta kuluu nyt tv:n äärellä. Vaihdoin juuri kanavapakettia Canal plussassta Viasatiin. Kokeilen pari viikkoa, josko kiinnostaisi pitää. Yritän kyllä vielä jaksaa rampata leffateatterissakin, mutta tällä viikolla en taida jaksaa. Pitää nyt levätä työväsymys pois, sitten toivon mukaan jaksan vatsaltani vielä toimia.