Äitiysvaatteita saa ainakin Kampin kauppakeskuksen Bebes-nimisestä ihanasta liikkeestä. Löysin jopa erikoispitkällä lahkeella varustetut farkut, hyvännäköiset kuin mitkä. Ostin hirveän kasan vaatteita saman tien, kun hyvä ja muodikas liike kerran löytyi. Nyt vain odottamaan, että niitä vaatteita voisi käyttää...

Huvittavaa oli, että maha näyttää noissa äitiysvaatteissa oikeasti joltakin, ihan raskaana olevan naisen mahalta. Kun pukeudun tavallisiin vaatteisiini, maha on ihan tavallinen, hieman rehevän ihmisen maha.

Aion malttaa vielä hetkisen, ennen kuin puen itseni ainakaan työpaikalla äitiysvaatteisiin. Jospa asian saisi salattua siihen asti, kun pitää ilmoittaa työnantajalle. Onnistuisikohan?

Sikiön liikkeistä vielä. Toissa päivänä itkin niiden perään, nyt luulen, että kyllä kait siellä jotakin liikettäkin on, olen vain huono tunnistamaan, mikä on suoliston ääntä ja sitä paitsi oma sydän jytisee kummasti, kun yritän hiljentyä kuuntelemaan sikiötä. Tämän päivän lopputulema: jos siellä ei mikään elä, niin ihme on. Kyllä mä nyt oletan, että siellä on tyyppi, joka aikoo ensi keväänä kuulua meidän perheeseen.