40 + 4

Aurinkoinen sunnuntai houkutteli ulkoilemaan. Käytiin rannoilla kävelemässä, sitten halusin vielä ajelulle autolla. Lähtiessä oltiin laitettu ruoka uuniin. Kivaa ja letkeätä päivää vietetty. Ihanat sapuskat saatiin sitten iltapäivällä, äsken tekaisin vielä jälkkäriksi marjapirtelöä. Olo on mukava, vaikkei mikään superenerginen. Synnyttämään haluaisin kovasti, mutta eipä näytä merkit siihen vieläkään viittaavan.

Saunoin eilen, tänä aamuna harrastimme seksiä. Mitähän sitä vielä keksisi. Oluen nautin ruoan kanssa. No, ei tässä ole mitään hätää, voin ihan hyvin. Paino on noussut kahden viime viikon aikana ensimmäistä kertaa. Nyt painoa on tullut noin kaksi kiloa lähtöpainoon ennen raskautta. Maha on kyllä iso ja kireä. Lapsen painoksi neuvolan täti arvioi perjantaina noin kolme ja puoli kiloa. En usko, että se on niin pieni. Veikkaan, että se alkaa olla neljässä kilossa jo tätä menoa.

Tänään opeteltiin kokoamaan ja purkamaan uusia lastenvaunuja. Ne vaativat vähän totuttelua, mutta palkitsevat keveydellään. Ei huono.

Parasta elämässä tällä hetkellä: meillä on niin tavattoman mukavaa miehen kanssa lasta odotellessa. Syömme järjettömän hyvin, nautimme toistemme seurasta, juttelemme ja nyhjäämme yhdessä. Lapselle on nimikin keksitty, tietenkin sillä varauksella, että kun näemme beibin, nimi sopii sille. Kiva kiva.

Se, että meille taitaa lähipäivinä tai ainakin lähiviikkoina syntyä uusi perheenjäsen, tuntuu edelleen aivan käsittämättömältä ja epätodelliselta. Toivon ja rukoilen, että kaikki menee hyvin ja me todella saamme elää kolmen hengen perhe-elämää tuota pikaa.