Ai miten mukavaa elää arkea ja voida hyvin! Tänään tulee täyteen 19 viikkoa, huomenna alkaa 20. raskausviikko. Eikä minusta näe, että olen raskaana, edes alusvaatteisillaan eivät ulkopuoliset huomaa.

Haluaisin jo tuntea sikiön liikkeet, kerran luulin jo jotain tuntevani, mutta lääkärin mukaan sen tuntee kyllä "sitten" ihan selvästi. Raskauden oireita tällä hetkellä: hengästyttää kovin helposti, ääni karhea limakalvojen turvotuksen vuoksi, pissahätä välillä jopa vartin välein.

Mutta iloa riittää miehen jurottamisesta huolimatta. Minusta on ihan mahtavaa, että saan nähtävästi tulla edes kerran elämässä äidiksi. Luulin jo, etten kerkiä, olenhan jo nelikymppinen. Ihan supernasta ajatus, tulee sellanen olo, että "elämältä kaiken sain". Mies toivon mukaan pysyy kehissä, sillä hän on todellinen unelmakaveri mulle noin muuten. On ihan ymmärrettävää, ettei hän halua lasta: hänellä on niitä jo ja hän on TODELLA vanha isäksi.

Yritin yhtenä päivänä laskeskella netissä tulevaa äitiyspäivärahaani, näyttää heikolta. Mulla on ihan ok tulot, mutta myös vähennyksiä verotuksessa niin paljon, että lopputulema heikko: kela laskee kai tuloiksi summan, joka jää verotuksessa kaikkien vähennysten jälkeen jäljelle. EI HYVÄ. Onko jollain parempaa tietoa?