Ilmat kylmenevät ja pitää kartoittaa mahdollisia imetys- ja vaipanvaihtopaikkoja Helsingissä. Ulkona kun ei ehkä pian ole enää kovin miellyttää hoitaa noita hommia...

Toistaiseksi olen bongannut näitä: Hesperian/Taivallahden ja Brahen leikkipuistot, joissa on avoimet asukastilat, vai miksi niitä nyt kutsutaan. Taivallahdessa on isot ja kivat tilat ja paljon porukkaa, mutta homma hoituu. Brahe vaikuttaa aika pikkuiselta, mutta se on jotenkin kovin kotoisan oloinen paikka. Perhepaikka Hermanni Saarenkadulla on mainio paikka vauvaikäisen kanssa, ja siellä on myös tarjolla seuraa. Kun sadesäät tulevat, luulen, että alamme käydä perhepaikassa tai vastaavissa, koska pitkät vaunukävelyt tuskin niin paljon houkuttelevat.

Ei pidä unohtaa yliopiston tiloja, joissa on vessoja, auloja ja kuppiloita. Kauppakeskusten vauvatilat eivät ole tehneet suurtakaan vaikutusta, mitä uudempi keskus, sitä siistimmät tilat vielä. Kampin maksullinen lastenhoitotila on erittäin kiva, ja kaksi euroa ei ole minusta paha hinta.

Annantalohan on lastentalo, mutta vielä me ei vauvan kanssa olla sinne menty. Aiemmin olen siellä useasti käynyt, ihan kiva. Aiemmin mainitsin jo Sanomatalon kahvilan, joka on vaunukansan suosiossa.