Seksi on jäänyt lapsen myötä sittenkin taka-alalle. En olisi IKINÄ uskonut, miten VÄHÄN kaipaan seksiä tällä hetkellä. Tänä vuonna sitä on meillä harrastettu tasan KERRAN, tosin sitäkin mukavampaa oli.

Se nyt on vaan niin, että tilanne on vienyt mennessään. Olemme aika väsyneitä, ja toisaalta kun on vapaa-aikaa, tekee usein mieli olla ihan vain itsekseen, yksin. Imetän edelleen, ja luulen sen vähentävän seksihaluja merkittävästi. Hormonit eivät hyrrää minun päässäni, eikä mieskään tunnu olevan erityisen aktiivisella tuulella, onneksi.

Kun sitten viime viikolla eräänä yönä olimme yhtä aikaa unettomia, halut heräsivät yllätyksekseni, ja nautimme yhdessäolosta todella paljon. Yllätyin sitä, että tässä lakonisessa tilassa löytyi tuosta vain hetki ja molemmille sama mieliala. Tuli hyvä mieli ja rakkauskin taas roihahti.

Jos olisin kokonaisen yön erossa lähiaikoina lapsestani, en sittenkaan satsaisi erotiikkaan, vaan varaisin varmaankin hotellista huoneen - vain itseäni varten - ja nauttisin omasta rauhasta ja keskeytymättömästä unesta.