Päivä paistaa sisälläni, koska yö meni paremmin kuin pitkään aikaan. Kotona oleminen on kerta kaikkiaan suloista, kun olo on mukava. Tämä näyttää menevän näin: jos yö sujuu hyvin, aamupäivät ovat iloisia ja energisiä. Syödä kannattaa päivällä, illan tullen ei juuri mahdu ruokaa vatsaan, kun se alkaa kiristää ja ahdistaa. Illalla myös tunteet heittelehtivät, itku on herkässä.

Mielitekoja on tullut vasta nyt, kun takana alkaa olla 34 raskausviikkoa. Kermavaahtoa, jäätelöä, ananasta, säilykepäärynöitä ja -persikoita, tuoreita hedelmiä.

Seksihalut sen kun lisääntyvät, molemmilla. Ottaen huomioon tilani ja mieheni korkean (!!!!! ) iän, olen iloinen tästä aktiivisuudesta: monena päivänä peräkkäin iloista ja vaihtelevaa seksiä. Eilen muistutin miestä tulevasta seksitauosta, jonka pituus on etukäteen hämärän peitossa. Kyselin, miten hän aikoo sen pärjätä. Vastaus oli lakoninen: näistä jutuista vaan selvitään, ei ole toista vaihtoehtoa. Hän tuntuu olevan enemmän valmistautunut tulevaan kuin minä. Hyvä ehkä niin.

Hullu lastentarvike-toive on syttynyt päässäni: olen iskenyt silmäni Brion Happy-vaunuihin. Niissä on teleskooppi"kahvat", tarkoitettu nopeasti kasvavalle pitkälle lapselle, kova koppa kesäksi (että pysyisi viileämpänä kuin pehmeässä), niissä on helposti irrotettavat isot pyörät, ne saa compact-mallisena, eli mahtuvat entistä pienempään tilaan. Niin ja Happy-vaunut näyttävät hemmetin kivoilta. APUA! Ne on suurin piirtein kalleimmat kaikista. Aina mun makuni on tällainen.  Saa varautua pulittamaan noin 800 euroa, jos aikoo happyt saada. Käytettynä niitä ei vielä saa, kun malli on 2007. Hohhoijaa.

Entä jos ostaisi KAIKEN muun kirppareilta ja sitten palkitsisi itsensä hienoilla vaunuilla...