Meillä yritetään täyttää kotihoidon tuen anomuskaavaketta... Hmmm, aika monimutkaista, kun en esim. tiedä, olenko työtön kuukauden kuluttua. Siis ihan ihmeellistä. Mun työsopimukseni loppuu samaan aikaan kuin äitiysloma, eli olenko mä työtön sen jälkeen?

No, pitänee soittaa Kelaan hieman tarkempia täyttöohjeita.

Vauva nukkuu parvekkeella, hän on ollut nuhainen jo monta päivää. Onneksi vain yksi yö oli erityisen paha. Nyt hän nukkuu itse asiassa yöllä aika hyvin. Viikonloppuna hän oli iltahoidossa muutaman tunnin ja kävi nukkumaan siellä kokonaan ilman maitoa! Hän ei nimittäin huolinut mun lypsämääni maitoa pullosta ja nukahti ilman, pelkän iltapuuron voimalla. Siitä seurasi hyvää: hän heräili viime yönä vain ne kaksi syöttökertaa, joihin on totuttu. JEEEE! Kohta yritetään vähentää yösyötöt yhteen. Lopettamaankin on neuvottu, mutta epäröin, sillä käsittääkseni maidontuotanto tehostuu nimenomaan yösyöttämisen avulla.

Muuten elämä tuntuu tällä hetkellä oikealta ja ihanalta: riidellään ja rakastetaan. Ehdin jälleen katsoa telkkaria silloin tällöin ( tänään aion alkaa seurata 12-osaista sarjaa ykköseltä "Harvoin tarjolla"), kaaos tuntuu jotenkin siedettävältä kotona, olen suht sinut elämäntilanteen ja aikataulutuksen kanssa. Aina tietenkin jokin asia on rempallaan ja jokin huolestuttaa, mutta kun muistaa, että niin on AINA, niin kannattaa alkaa olla suosiolla onnellinen NYT.