Seulatestin tulos oli negatiivinen eli hyvä mulle ja meille. Testin perusteella ei tarvitse mennä mihinkään jatkotutkimuksiin, vaan lapsen kehityshäiriöriski on yli 500 kertaa pienempi kuin ikäni aiheuttama riski. On syytä iloita.

Iloitsen myös siitä, että vatsani ei ole niin kipeä kuin ennen. Kävin nimittäin lääkärissä ja sain vatsahappoihin lääkettä. Se on jotain, jota pitäisi voida käyttää raskaanakin. O:lla alkoi nimi, en muista enää minkäniminen se oli. Kannatti todellakin aloittaa kuuri, koska olo on neljän kapselin jälkeen ihan toisenlainen, mielikin rauhallisempi, kun ei koko ajan satu.

Raskausaikaan muka kuuluu närästys. Joo joo, mutta kun mun vatsakaan ei ole vielä kasvanut, niin eihän pitäisi koko ajan sattua, närästää ja pierettää. En ole lihonut grammaakaan, ja mun mielestäni olisi ymmärrettävää kärsiä närästyksestä vasta sitten kun se kohtu/sikiö painaa oikeesti sisuskaluja ruttuun.

Eli lääkkeitä peliin vaan mieluummin kuin kurjaa elämää!

Työpaikan lääkäri selitti, että raskaus ei ole sairaus. Ensimmäiset 14 viikkoa on tuntunut siltä, että se todellakin ON sairaus. Tänään tuntuu paremmalta